Over ons

Wij van Joy and Living staan voor liefde, kracht en geluk. Zo kiezen wij met veel passie de mooiste edelstenen & mineralen van hoogwaardige kwaliteit voor jou uit. Voor het aanschaffen van eerlijke edelstenen, mineralen en fossielen bent u dus op de juiste pagina beland! Of je nu op zoek bent naar een schitterend pronkstuk voor in jouw interieur, of misschien geïnteresseerd bent in de spirituele van edelstenen, neem gerust even een kijkje op onze website en u vindt vast en zeker een edelsteen die bij u past!

Steeds maar weer blijven wij ons verwonderen door alle pracht uit moeder aarde, de stenen zijn ook natuurproducten. Alle edelstenen die wij met zorg hebben uitgekozen hebben een eigen kleurenpalet, afkomstig uit zijn natuurlijke omgeving. Kortom, elke steen is dus uniek. Net zoals wij als individuen mooi en uniek zijn op onze eigen manier. Bij het lezen van de beschrijvingen zul je je vast en zeker ook herkennen in bepaalde dingen. Wij raden dan ook aan om altijd even te lezen wat deze edelsteen voor jou kan betekenen. Zo kan een edelsteen bijvoorbeeld kracht bieden, kwalen verhelpen, rust of juist energie geven, en talloze andere bijkomstigheden.

Aan het ontdekken wat spiritualiteit is? Of wellicht weet je al een hele hoop! Onze stenen zullen eenieder ondersteunen in zijn/haar spirituele groei. Bij inspiratie hopen wij u verder te mogen inspireren met onze prachtige collectie edelstenen. Wij vinden het daarnaast ook ontzettend belangrijk dat dit terug te zien en voelen is wanneer u een aankoop doet bij ons. Verder zien wij ook graag wat jouw ervaring is. Happy customer, happy us! Jouw ervaring delen doe je via onze instagrampagina:@joy_andliving